Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2009 13:11 - Писна ми!
Автор: rpatel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1915 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

То, че простотията и кретенията са навсякъде в тази, иначе хубава, територия наречена България, това го знаем, но с тия среднощни гонки, направо избихте рибата!!! И преди знаех, че има малоумници, които участват в незаконни ралита и рискуват живота си за пари, но не се бях замисляла колко е сериозен проблемът. А и аз не съм шофьор и избягвам да се прибирам и изобщо да се разхождам по улиците нощем, но... си помислих, добре де, един път може да ни се случи да се прибилараме с кола по това време и пак да налетим на подобни откачалки! ЗАЩО моят живот или живът на други невинни хора трябва да е в опасност заради тези?! Като искат да се трепят, да се трепят! Хич не ми е жал даже! Идиотът си е идиот! Какво да го съжелявам? Но ми е мъчно за невинните хората, които стават жертва на такива комплексари, които си мислят, че като успеят да минат на червено или като карат в насрещното вече са големи герои! А, доколкото знам, писти има, ама не е интересно! Друго си е да има риск, тръпка и т.н. Какво да им кажеш, освен да им пожелаеш да катастрофират, ама така, че да оцелеят, но да останат инвалиди! Тогава може и да им дойде акълът! Като седнат в инвалидната количка и почнат да гледат света само от прозореца! Ей, само това мога да им пожелая! Защото смъртта е твърде леко наказание за тях! И за край, защто постингът ми взе да става много мрачен ще разкажа един виц по този повод.
В една голяма компания производителка на джипове решили да си направят експеримент и в новия си модел да сложат и черна кутия, че ако стане катастрофа да могат да разберат причините, човешка грешка ли е, проблем с колата и т.н. Направили го и решили да го изпробват в САЩ и в България.
След известно време в САЩ станала катастрофа с такъв джип. На записът се чуло следното: "По дяволите!" И следвал удар.
В България също станала катастрофа, а машината била записала последня разговор на шофьора. Ясно се чувало следно: "Ей, копеле, глей ся к`во мога да напрая с тоя джип!!!"
Е? Какво да обеснявам повече? И най-съвършената кола да създадеш, като се управлява от ненормални...

Май единственото, което мога да ви пожелая в случая е да не попадате на такива, защото е ясно, че на КАТ неможе да се разчита! Че как ще посмеят те да прекаснат гонката на мутрите! Нали полицаят позволил си да развали кефа им още утре ще е изхвърлен от системата с гръм и трясък! Защото то е ясно, кой ги организира тия гонки. Определено не е бай Пешо, който си кара старата Лада и с нея ходи до село за да си докара бурканите! Нито е човек, който ходи всеки ден на работа и се трепе като ненормален за мизерна заплата. Ясно е, че е някой с доста пари, с много свободно време и най-важното с нулев коефициент на интелигентност! Защото умният човек винаги ще си намери смислено занимание!



Тагове:   Ми,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kapricia - :о)))
07.10.2009 13:13
Права си. На шофьорските книжки у нас може би трябва да пише "Дипломирано камикадзе!!!"
цитирай
2. rpatel - А, не! Аз искам да си взема книжката, ...
07.10.2009 13:22
А, не! Аз искам да си взема книжката, защото колата отдавна не е лукс, а необходимост, но като гледам какво става по улиците и си мисля, че дори и да си взема книжката ще ме е страх да карам. Защото никога няма да съм сигурна на какъв ненормалник мога да налетя!
цитирай
3. crusader - Организирани самоубийства,
07.10.2009 20:28
от които се печелят пари.Това е също начин изкуствено да се намалява населението,но,за жалост,както казваш,страдат и невинни.Всъщност за тези,които организират подобни убийства,няма значение какъв си - участник или не.За тях е важно да се печелят пари от залагания.
По мое време/!...:))/ в Европа се организираха рицарски турнири,на които ставаха и сакатлъци,но само между рицарите.Тогава беше чест да се биеш за любимата жена,дори да дадеш живота си за нея.Отношенията между рицарите си бяха наистина точни - рицарски.Не бяхме само облечени в броня мъже,а и поети и музиканти.Произлизахме от благороднически родове и се гордеехме с произхода и религията си.Сега,като ги гледам днешните "рицари" т.е. мутрите,не откривам в тях нищо рицарско,нищо мъжко дори.Дебелите вратове и мускулите,които си напомпал във фитнесзалата,заедно с разни поети химикали,не те правят автоматично рицар - трябва и нещо друго...
За жалост,това са "героите на нашето време".Всяко време си има герои.Ние сме вече в историята - забравени,недооценени и може би неразбрани.
Ех,къде си граф Жофроа дьо Буйон?!...

Поздрави и пожелания за една приятна вечер,Roxy!
цитирай
4. rpatel - Само той да беше. . . а останалите ...
08.10.2009 09:55
Само той да беше... а останалите рицари. Но явно обществото няма нужда от такива като тях. Сега ако се държиш малко по-кавалерски с някоя жена, като нищо ще станеш за смях. Както каза веднъж Иво Танев, вече не целувам ръка да дамите, че ме гледат като от друга планета!
Колкото до турнирите, за да няма тежки наранявания, са имали специално въоръжение, затъпени мечове, леки копия и т.н. Хората не са били глупави. Това си е било състезание, не истинска битка. Е, за съжаление дори и на турнирите се е случвало да има пострадали, дори загинали, но все пак е било рядко, точно заради тези предпазни мерки. А и участниците са били доста толерантни един към друг. Знаели са, че всичко е за забавление и за да впечатлиш любимата дама, която ти е дала панделката си, а не за да нараниш. Ех, къде отиде всички това? А рицарските романи? И тробадурите, които обикалят от замък на замък и развличат дамите с разказите си за екзотични места, най-вече Йерусалим, за подвизите на смелте рицари, за голямата любов...
Хубави времена са били! И на мен понякога ме си иска да можеш да живея така. Но това в замъцита.
В селата и в градовете не е било толкова розово. Болести, никаква хигиена, изнурителен труд... но това е другата страна на медала, за която е по-добре да не говорим. По-добре да си говорим за замъци, турнири, кръстоносци, прекрасни дами, смели подвизи, лов със соколи и т.н. хубави неща.
Желая ти усмихнат ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rpatel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 682861
Постинги: 284
Коментари: 1819
Гласове: 5816
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930