Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2010 10:33 - И отново за Манго
Автор: rpatel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1077 Коментари: 6 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ей, може ли поне един ден да няма новини за поредното изтъпление на Манго? Моляяяяя!!! До кога ще ни занимавате с тия примати? Ако не греша, държавата все още се казва България, а не Мангалия! Обаче всеки ден-цар Киро казал, в еди си кое гето станало не знам си какво... стига вече! За какъв бяс трябва да правите от тия получовеци национални герои? Въпреки, че последната новина доста ме ядоса, но не и изненада, защото това си е типично за Манго. Значи аз ако не си платя тока ще ми го спрат и аз като примерен гражданин ще си го платя заедно с лихвите и глобата, при това ще благодаря на човека, че е дошъл да ми включи тока (добре, де признавам си няма да благодаря на този, който го е изключил), но в крайна сметка ползвала съм енергия, редно е да си я платя. А Манго? Първо никой не смее да направи нищо въпреки, че сметките се трупат и няма никаква надежда, че някой ще ги плати. После, все пак някой се решава и спира тока, Манго се включва незаконно. Санкции, разбира се, няма. Как не! Това е Манго от гетото, а не Иван от Люлин. След многократна игра на вкл.-изключ. най-накрая на тия от Е.ОН им просветва, че Манго няма да плати. И взимат мерки (по-добре късно отколкото никога). И тук следва екшън. Вместо да плати или поне да се държи човешки и евентуално да започне преговори за разсрочено плащане, Манго решава да си го изкара на техниците. По най-примитивния начин-с камъни и тухли! От тук следват два въпроса. Защо им е на тия примати ток? До колкото знам хората в каменната ера са нямали ток, а Манго се държи точно така. И второ и основно. Техниците, като хора с опит, са били придружени от полицият. Къде е блял Ушев докато приматите са хвърляли камъни? Ако бяха понабили 2-3 от по-агресивните примати сега един от техниците нямаше да е в болнични ударен от камък! Май единствената поука от цялата случка е, че на шефовете на Е.ОН им е просветнало, че Манго не е Иван и са взели решение за централно изключване на тока в цялата махала. Правилно решение, обаче малко закъсняло. Можеха да го направят още след поредното незаконно включване вместо да рискуват живота и здравето на служителите си. Но да кажем това е частен случай.
Моят въпрос е КАКВО ПРАВИ ДЪРЖАВАТА ПО ВЪПРОСА С ЦИГАНИТЕ? Защото ми е пределно ясно, че арестувани няма да има. Въпреки, че полицията много добре е видяла кои са "хората"  хвърляли камъни и тухли. Докога тези ще си правят каквото искат? Докога ще ги толерираме? Защото ако тази случка се беше разиграла не в гетото, а в Люлин или Младост, примерно, ако "героите" не се казваха Манго, Айше, Хасан и т.н., а бяха Иван, Стоян и Мария тогава щеше да има и глоби и арести. А сега? Или и хвърлянето на камъни по невинни хора е част от културните особености на въпросния етнос и съотвенто ние сме длъжни да го приемем за нещо в реда на нещата както продаването на булки и раждането на 12 години! Ами то по тая логика и убийството може да мине за "културна особенност" и кражбите и изнасилванията... изобщо за тях закони да няма! ОК, ама ако са над закона, да ходят да живеят в Сахара или в Сибир, изобщо на място на което на радиус от поне 1000 км няма други хора на които да вредят. И там да си правят каквото искат! Обаче да ми живеят някакви примати пред блока, за които важи единствено законът на джунглата... е, не съм съгласна! От къде на къде, аз и останалите да ставаме жертви на техните "културни особенности"?


Тагове:   Отново,   манго,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - хахах добро е!
03.09.2010 11:27
Държавата трябва да ги разсели някъде...
цитирай
2. rpatel - Да, трябва! Много даже, че така к...
03.09.2010 11:48
Да, трябва! Много даже, че така както са концентрирани в гета е страшно. Циганинът сам по себе си не е толкова опасен, но лошото е, че те винаги действат на групи. Не знам дали ти прави впечатление, че ако срещнеш 1 циганин на улицата той дори няма да посмее да те погледне, обаче ако са 10, тогава става лошо.
цитирай
3. hristo27 - При вече милиард в Индия, още 1 ми...
03.09.2010 12:54
При вече милиард в Индия, още 1 милион няма да са много!
Весел уикенд!
цитирай
4. rpatel - Така е. Обаче аз съм била в Индия и ...
04.09.2010 15:56
Така е. Обаче аз съм била в Индия и мога да ти кажа, че нашите манговци нямат нищо общо с хората там. Да, и там има и бедни и просяци, ама такава напаст не видях! А и нали знаеш как са се озовали в Европа? Преди хиляди години си живели в Индия и били представители на най-нисшата каста, обаче и тогава както и сега били паразити, не желаели да работят. Прехранвали се с кражби и просия. Е, да ама на останалите им писнало и ги изгонили! И от тогава повече от 1000 години тая напаст скита по света и никъде не се интегрира защото категорично отказват да се държат човешки. Така че и да заминат за Индия, какво? Най-много да ги изгонят отново след някой друга година. Защото 1 млн. човека за Индия не са много, обаче 1 мнл. паразита са! И без това си имат достатъчно проблеми със свръх населението. Всъщност там всичко е много евтино с изключение на жилищата. Другият проблем е работата. Ако тук за 1 място има 2-3 или 5 кандидати, там са примерно 100! Но пък това си има и положителните страни, защото работят изключително бързо и съвестно. И как не, като знаеш, че още 100 човека са готови да заемат мястото ти, ще работиш и още как. Но това е друга тема. Просто исках да ти обясня, че и да върнем циганите в прародината им нищо няма да стане и след няколко години ще ги изгонят и от там.
цитирай
5. crusader - Подчовеците са нашите бъдещи господари
04.09.2010 17:32
Най-низшата каста, чандала, изгонена от Индия, ни се е качила на главата, защото и ние, българите, имаме някои сходни чертици с тях в характера ни, иначе нямаше да ги търпим толковаа дълго!
цитирай
6. rpatel - А не се тревожи. Дори и да станат п...
05.09.2010 14:14
А не се тревожи. Дори и да станат повече от нас в един момент, това няма да продължи дълго, защото както знаем най-големия им страх е да работят. Е, да ама вече няма да има кой да ги храни и лекува и или ще трябва да напуснат или ще почната да измират от глад и болести. Вярно, ще има един отвратителен момент, когато тия примати ще са пълни господари, но няма да продилжи дълго. Като свърши храната и до там.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rpatel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 678239
Постинги: 284
Коментари: 1819
Гласове: 5816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031